mercredi

Turisme i pluja parisenca. Dijous 1/04, Paris

Dijous 1 d’Abril: Paris sera toujours Paris



Primer dia a París ! Ooohhh… ja ho diu la cançó : « París sera toujours Paris ». Quina ciutat tan meravellosa… I com que vam viatjar a França per viure l'experiència, el mal temps, la pluja i el fred parisencs formaven part de tot plegat. Vam anar directament a l'Arc de Triomphe, vam recórrer a peu l'avinguda dels Champs Elysées i, considerablement cansats i empapats, vam agafar el Bateau-Mouche per conèixer des del Seine els monuments més imponents de la capital francesa. Tímidament, vam anar pujant a la terrassa exterior del vaixell per fer fotos de la Tour Eiffel especialment, tot lluitant a amb les inclemències del temps (cabells que l'aire despentinava, paraigües que el vent posava del revés, cares mullades...), el que implicava no sortir del tot «monos» i «mones» a la foto... quin poc glamur! 




A continuació, vam seguir caminant fins arribar al Musée de l'Armée i l'École Militaire des Invalides, un edifici imponent amb grans columnes i marbre lluent on es troba la tomba de Napoléon Bonaparte i altres personatges que han format part important de la història de França com l'arquitecte militar Vauban, famós pel disseny i construcció de diverses fortaleses arreu del país.


Aquest dia l'acabàvem completament xops agafant el tren a Trocadéro, sense deixar de passar pel monument més emblemàtic de la ciutat... la majestuosa Tour Eiffel! 
C'est parti!! ;-)





Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire