mercredi

L'aventura i l'odissea. Dimarts 29/03, St Esteve - Argenteuil, Paris

Dimarts  29 de Març



La nostra aventura, en realitat, va començar a l'aeroport mateix de Barcelona. El nostre vol havia patit un retard de 45 minuts, així que, tranquil·lament, vam quedar mitja hora abans del que s'indicava a les pantalles i que nosaltres vam creure com a « obertura de la porta d'embarcament »…. i, de sobte…. « Última llamada para el vuelo xxxx con destino París-Charles de Gaule »…. …… …… Aaaaaahhhh !! Que perdem el vol !!! El vol, per cert, interessant… amb una professora acompanyant que té por de volar en avió i tres alumnes que no n'havien agafat mai cap… el viatge, sens dubte, prometia !



Un cop vam arribar a París (uuufffff, sans i estalvis!) ens esperava el Karim, el professor francès amb qui fèiem l'intercanvi. I sort que va poder venir a rebre'ns ! Arribar a Argenteuil va ser una autèntica odissea : havíem d'agafar tres trens, intentar encabir-nos-hi, més aviat, perquè era hora punta de tornada de la feina per als francesos i els passadissos de les connexions de RER i els vagons anaven plens de gom a gom !



Per fi vam arribar al Collège Eugénie Cotton d'Argenteuil, i ens esperaven els alumnes francesos de l'intercanvi amb les famílies. Ens van rebre amb una acollida molt entranyable i ens havien preparat tot de pastissets i begudes per berenar (i gairebé sopar, perquè vam arribar dues hores més tard del previst…).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire